Tietoa minusta

Kuka olen?

Äitini Katri sai kennelnimen vuonna 1995 ja liityin kennelnimen alle vuonna 2020. Äitini luopui kennelnimestään loppuvuodesta 2022 ja Alpstar jäi siis minun tulevaksi kasvatustyöksi kokonaan. Kennelnimen Alpstar takana on ollut ajatus siitä, kuinka bernhardinkoira loistaa tähtenä alppien päällä.  

Katri Jäderholm

Olen vuonna -65 syntynyt leskirouva ja asun nykyisin Kirkkonummella. Ensimmäinen bernhardinkoirani (St.Herbant Diesel) tuli minulle sijoitukseen siskoltani Maarit Koskiselta vuosia sitten. Siitä se kipinä sitten syttyi.

 Aluksi kiersin vain näyttelyitä, mutta myöhemmin myös kasvatus tuli mukaan kuvioihin. Tämä kennelnimi myönnettiin alkujaan minulle 19.10.1995 ja olen todella iloinen, että tyttäreni Sanna halusi jatkaa toimintaa tällä nimellä. Pentueita on meille syntynyt vähän, useista yrityksistä huolimatta.

 Toivotaan, että jatkossa meillä vielä tepastelee pentueellinen bernhardinkoiria. 

Sanna Kolehmainen

Olen -90 syntynyt perheellinen nuori nainen Hirvensalmelta. Perheeseeni kuuluu koirien lisäksi mies, kolme poikaa ja tytär sekä 2 chinchillaa ja kaksi gerbiiliä. Tulevaisuudessa valmistun lisäksi ympäristöinsinööriksi.

Koirien parissa olen kasvanut koko pienen ikäni ja kiinnostus niihin on vain kasvanut. Lapsena laitoin äitini koiria aina kuntoon näyttelyihin ja myöhemmin eksyin esittämään ja siitä lähtikin palo koko hommaan. Myöhemmin aloin esittämään myös vieraiden ihmisten koiria monesta eri roturyhmästä. Tästä onkin jäänyt monta hyvää ystävää elämääni. 

Turkkikoirasta haaveilin pitkään ja niinpä meille sitten muutti Viima. Ystävälläni oli kaksi afgaania, joita olin päässyt harjailemaan ja ihastuin totaalisesti. Myöhemmin afgaanien lisäksi laumaan liittyi Nala ja sitten ensimmäinen azawakhini Neve. 

Kasvattamista mietin pitkään, mutta perheen kasvaessa haave meni aina vähän eteenpäin, kunnes vihdoin päätin, että nyt on aika. On ollut ihana huomata, kuinka moni tuttu kasvattaja on ollut tukena ja neuvomassa ja olen saanut varman pohjan itselleni. Suurin kiitos toki äidilleni, jonka ansioista olen koirien pariin päätynyt. 

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita