Vuosi 2020

18.12.2020
Vuosi 2020 jää mieliimme varmasti pitkäksi aikaa. Erityisesti, koska Covid-19 kuritti ikävästi koiraharrastuspuolta. Alkuun näytti myös siltä, että allekirjoittaneen oli vaikea päästä kasvattajakurssille, jotta olisi päässyt liittymään tämän kennelnimen alle. Kaksi kurssia peruuntui, jolle olin ilmoittanut, mutta onneksi tilanne helpotti vähän keväällä ja kerkesin kuin kerkesinkin kurssille. Vaikka apso-pentue lähtikin koteihinsa, kun minut nimen alle lisättiin. 


Mahtui vuoteen hyvääkin. Ehdittiin muutama koiranäyttelykin käydä:

 Alkuvuoden Kajaanista ei jäänyt käteen erikoista. Neve JUN EH, koska ei suostunut tulemaan tuomarisedän siliteltäväksi. Obama NUO ERI 2 ja Ramses VAL ERI 3 SA.  

Kaunasin triplaintti Tammikuun lopussa menikin jo paremmin. Neve pe JUN ROP ja JUN-SERT, la JUN-SERT ja su JUN ROP ja JUN-SERT ja junnuvalioitui Liettuaan. Obama pe NUO ERI 2, la NUO ERI 2 VA-CACIB ja su NUO ERI 2. Viima pe VAL ERI SERT VA-CACIB, la VAL ERI SERT, su VAL ERI SERT VA-CACIB ja valioitui Liettuaan.

Helmikuun alussa matkattiin Viroon Valgaan, missä menikin super hienosti! Neve la JUN ERI SA JUN-ROP JUN-SERT ja ROP. Loppukehissä lisäksi RYP 4! Ramses VAL ERI 2 SA ja PU 3. Lauantaina Neve uusi edellisen päivän tulokset ja loppukehissä upeasti BIS 3-junior, RYP 1 ja BIS 4! Ramses taas lähti sunnuntaina sileällä ERI. 

Sitten olikin pidempi tauko ja seuraava näyttely oli Latvian Ogressa, missä myös kiitettävästi menestystä. Lauantaina Neve NUO ERI SA PN 1 SERT ja ROP. Loppukilpailussa oltiin pukukilpailussa Neven kanssa toisia ja coctailbrace-kisassa Viiman ja Neven kanssa 4. Viima lauantaina VAL ERI 1 SA PU 1 ja SERT ROP. Zeus lauantaina ei edes täydessä karvassa SERT ja ROP. Sunnuntaina Neve uusi lauantain tulokset ja ryhmissä pukukisassa oltiin neljänsiä Viiman kanssa. Neve taas meni yllättämään ollen RYP 1 ja lopulta myös BIS 4! Viima ei sunnuntaina mennyt kehään, mutta Zeus sai jälleen SERT ja oli ROP ja ryhmässä vielä hienosti RYP 4!

Sitten päästiin taas Suomeen näyttelyihin. Vinttikoirien erikoisnäyttely Helsingissä. Neve NUO ERI 2, Obama AVO ERI 2 SA ja Ramses VAL EH. 

Tuusniemi oli näyttelyvuoden lopetus, jossa Neve hienosti NUO ERI 1 SA PN 1 SERT ja ROP! Obama taas AVO EH 1. Neve ylsi vielä yhdistetyn 5/10 ryhmän RYP 3! 

Näyttelyiden lisäksi tänä vuonna syntyi kaksi pentuetta: apsot ja azawakhit. Apsoissa yksi narttu jäi meille ja azawakheista sijoitettiin kaksi narttua. Innolla odotan, mitä näistä reippaista pennuista kasvaa!


Nyt nokka kohti vuotta 2021 ja toivotaan, että koronatilanne alkaa hellittämään ja päästään taas kisoihin mukaan! Hyvää joulua ja parempaa uutta vuotta!

/SannaLuo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita