Näyttelykausi polkaistu käyntiin!

18.06.2021
Suomessa päästiin aloittamaan näyttelyt nyt kesäkuun alussa Tuurissa! Olin ilmoittanut Zeuksen ja Sintin. Zeus oli ERI 2 SA ja PU 4. Tämä oli muuten myös ensimmäinen Suomen näyttely Zeuksella turkinkasvatuksen jälkeen. Sintti oli ensimmäistä kertaa junioreissa, joissa olikin 4 muuta juniorinarttua. Lopputuloksena ERI 3, johon olen todella tyytyväinen. Tuomarina Paavo Mattila, joka saneli koirista näin:


Zeus: Erinomainen uros. Oikeat mittasuhteet. Kaunis pää. Erittäin hyvä kaula. Erinomainen ylälinja ja takaosa. Sopusuhtainen runko. Kaunis turkki. Hyvin asettunut häntä. Liikkuu hyvin. Miellyttävä käytös.

Sintti: Erinomainen nuori narttu. Hyvät mittasuhteet. Hyvänmallinen pää. Erinomainen kaula. Sopusuhtainen runko. Erittäin hyvä ylälinja. Kaunis häntä. Erittäin hyvät raajat. Hyvä turkki. Liikkuu sivusta hyvin. Hieman kapeasti takaa. Miellyttävä käytös.


Myös kasvateista azawakh Alpstar Kikuju "Maya" kävi Viron puolella näyttelyssä ollen ROP-pentu ja lopulta myös BIS 3-pentu! Onnea Jonnalle ja Mayalle! 🥳 Tuomarina oli Ligita Zake, Latvia. 

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita